Kroppens Helse

Tlf 21 64 12 42- E-mail: kroppenshelse@outlook.dk

Om Krystalvandstave


Om Krystalvandstave


Med krystalvandstavene kan du vitaliserer dit drikkevand.


Krystaller er blevet brugt siden tidernes morgen, til mange foremål, til smykker, amuletter, beroligelse og til at komme i drikkevandet mm.

Nu har Kroppens Helse skabt 5 varianter af krystalvandstave som er, Aventurin, Onyx, Ametyst og Månesten.


Alle 5 varianter finder du i webshoppen. De er nøje sammensat i deres kombination af krystaller, nænsomt renset for de energier, som de har opsamlet på deres rejse, og sidst men ikke mindst, sat med intention.

 

Sammen med Aventurin, Onyx, Ametyst, Månesten og Super seven finder du i disse 5 krystalvandstave, bjergkrystal. 
Bjergkrystal er masterhealeren - og den lader dig, at heale alt fra gårsdagens strabadser, og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra Aventurin, Onyx, Ametyst  og Månesten. 
Derudover forstærker bjergkrystallen de 4 krystallers specifikke egenskaber.

Nyd krystalstavens energi i et koldt eller varmt glas vand, hver morgen, som en del af din morgenrutine.

 

Aventurin: Energi og balance kommer fra en kombination af aventurin og bjergkrystal, aventurinen giver balance i både de mandlige og kvindelige energier. Giver held i både kærlighed, arbejde og pengesager. Aventurin beskytter hjertechakraet og bruges ved hjerteproblemer, hudlidelser og øre susen. Bjergkrystal er masterhealeren - og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra aventurinen. Derudover forstærker bjergkrystallen aventurinens egenskaber.

 

Onyx:  Overblik og selvkontrol, kommer fra en kombination af Onyx og bjergkrystal, med sort onyx vil du altid træffe de rigtige valg, den rigtige beslutning. Den giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Onyx bortjager sorg og giver øget selvkontrol, bringer lykke og velstand. Onyks styrker hår, hud, negle og knogler. Bruges ved behandling af benmarv, væv og for sygdomme. Bjergkrystal er masterhealeren - og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra onyxen. Derudover forstærker bjergkrystallen onyxens egenskaber.

 

Månesten:  Klarhed og mål kommer fra en kombination af Månesten og bjergkrystal, med månesten vil du blive bedre til at klarlægge din mål, så du kan vælge den rigtige vej. Månesten beskytter underbevistheden og hjælper med at tiltrække tingene i den rigtige rækkefølge. Månesten er en hellig sten og samtidig med at den har en feminin energi, har den ry for at give frugtbarhed. Bjergkrystal er masterhealeren - og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra månestenen. Derudover forstærker bjergkrystallen månestenens egenskaber.

 

Ametyst De metafysiske egenskaber ved ametyst er ro, balance og fred og ved kombinationen af Ametyst og bjergkrystal vil du blive bedre til at finde roen. Ametyst bruges også til at eliminere utålmodighed. Ametyst er en meditativ og beroligende sten, der fungerer i de følelsesmæssige, åndelige og fysiske planer. Bjergkrystal er masterhealeren - og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra Ametysten. Derudover forstærker bjergkrystallen Ametyststenens egenskaber.

 

Super seven: Kærlighed og fornyet energi kommer fra en kombination af Super seven og bjergkrystal. Den hjælper dig med viberationsniveauet uanset hvilket niveau du er på. Stenen arbejder med gamle følelser, som utilstrækkelighed, mistro, mistilid og modstand. Stenen lærer dig at elske dig selv, så du kan møde verden med åbne arme. Bjergkrystal er masterhealeren - og tillader dig at starte dagen med den nye rene energi fra Super seven. Derudover forstærker bjergkrystallen Super sevenkrystallens egenskaber.

 

EN GOD START HVER MORGEN 


Disse krystalstave til drikkevandet, er til dig som vil starte dagen, med en blomstrende friskhed og fornyet healende energi. EN GOD START HVER MORGEN 


Stavenes glas er udvalgt, med omtanke for både brugen og opbevaringen.
Stavene er lidt forstellige i diameter 1,5 cm, 2,5 cm og 3 cm samt er 10 cm i længden (passer til et drikkeglas) og 16 cm i længden (passer til en 1L kande)
og der er fyldt godt med smukke krystaller i.


De 1,5 cm i diameter tykke Stave, har en rund bund og kan ikke stå oprejst i dit drikkeglas/kande, den skal hvile op af kanterne, men den på 2,5 og 3 cm i diameter har en flad bund og kan netop stå oprejst i dit drikkevand. For alle krystalvandstavene, gælder det at de kan bruges i kogende vand da de er designet til at lave the af.
Alt sammen for at du skal få den bedste oplevelse, med din krystalvandstav til drikkevandet.

 

ANVENDELSE:
1. Vask din krystalstav forsigtigt med lunkent vand og sæbe - (sørg for korkproppen ikke bliver våd).
Skyl den efter med koldt vand, så alt sæben vaskes væk.
2. Find det helt perfekte drikkeglas til din krystalstav, som passer i højden.
3. Placer din krystalstav i dit drikkeglas, og fyld kun vand i drikkeglasset så det lige akkurat dækker krystallerne.
4. Lad glasset med vandet stå og suge energierne fra krystalstaven til sig, gerne 20-30min, før du drikker det. Du kan med fordel komme dine ynglings the blade i, så du får en dejlig energi fyldt morgen the.
HUSK at fjerne staven før du drikker af glasset.
Vask altid din krystalstav af med lunkent vand og sæbe, og skyl efter med koldt vand, før brug.
OBS!

Krystalstaven er lavet af glas, og er derfor skrøbelig.
Egner sig ikke til opvaskemaskine og bør bruges med omhu.
Krystalstaven kan ikke erstatte nødvendig medicin, læge, psykolog eller psykiater.


Kroppenshelse.dk -  Bymuren 109, 2650 Hvidovre - CVR. 29659907 - E-mail: kroppenshelse@outlook.dk