Kroppens Helse

Tlf 21 64 12 42- E-mail: kroppenshelse@outlook.dk

Om Fjernhealing


Om Fjernhealing


Fjernhealing både med og uden krystaller

 

Der er mange måder, man kan fjernheale på, en af dem er med krystaller; Det er som oftes intuitionen der bestemmer, eller et ønske fra modtageren, der bestemmer.

Fjernhealing er en gren af healing, hvor man kan heale en person, over en større fysisk afstand. Denne type healing tager udgangspunkt i, at healing arbejder i bevidstheden, og vil derfor ikke være begrænset af tid eller sted.

Fjernhealing er overførsel af energi fra et menneske til et andet, og kan være med til, at skabe helhed og balance, således at modtegeren kan påbegynde en selvhelbredende proces.

Fjernhealing bygger på de samme principper som almindelig healing, forskellen ligger i måden, hvorpå man formidler og modtager healingen på.

Healing kigger ikke på symptomer og diagnoser, men derimod på hvilke årsager, der har skabt en mangelfuld eller ressourceløs tilstand, hos et menneske. Derfor er det også en fordel, at en healer kan "se ind bagved personen," enten via f.eks. klarsyn eller klarfølelse, og derigennem kunne vejlede om, hvordan modtageren kan gå aktivt ind i sin egen healingsproces.

Hvad kan behandles med fjernhealing?

Ligesom ved almindelig healing kan fjernhealing anvendes til behandling af forskellige fysiske og psykiske symptomer. Ud fra min erfarring, får jeg henvendelser for: 

  • Hovedpine
  • Rygproblemer
  • Depression, sorg og stress
  • Bivirkninger af kræftbehandling
  • Personlig og åndelig udvikling

 

Hvordan foregår en fjernhealing hos mig?

Når du har fundet det bedste tidspunkt for dig, i online booking nederst på siden, køber du 1 fjernhealing eller 4 fjernhealinger i webshoppen også nederst på siden. Da jeg arbejder under persondataloven, og har brug for dit fulde navn og fødselsdato ved fjernhealingen, vil jeg 5-10 min. forinden på dagen, ringe til dig for at få disse oplysninger. 

Når vi har talt sammen, spore jeg mig ind på dit energisystem, måske har jeg brug for krystaller i din healing eller måske har du selv, krystaller hjemme, måske har du ikke....  Når det er afgjort går fjernhealingen igang.

Jeg anbefaler at du ligger behageligt og er i ro, hjemme hos sig selv. På den måde får du mest udbytte af healingen.

Efter healingen, som varer ca.40 min., ringer jeg igen til dig, og vi taler sammen om forløbet over telefonen. Måske har du følt eller mærket noget, måske ikke... Det er absolut ikke en forudsærning at man skal' mærke noget. Healingen virker alligevel.

Jeg anbefaler dog 4 behandlinger inden for en uge/ 8 dage, da din krop så bliver "Boostet", og du helt sikkert får udbytte af fjernhealingen.

Når du køber en fjernhealing i webshop -  HUSK at sætte kryds i firkanten, hent varen..., så betaler du ikke fragt.

 


Kroppenshelse.dk -  Bymuren 109, 2650 Hvidovre - CVR. 29659907 - E-mail: kroppenshelse@outlook.dk