Kroppens Helse

Tlf 21 64 12 42- E-mail: kroppenshelse@outlook.dk

Om Aromaterapi Olier


Om Aromaterapi Olier


Med aromaterapi kan du støtte dit velvære med æteriske olier

 

Aromaterapi er brugen af æteriske olier, som er en koncentreret essens udvundet af blomster, rødder, blade, frø og frugt

Aromaterapi hjælper kroppen med at vende tilbage til eller forblive i en tilstand af balance. Aromaterapi er en over 5000 år gammel metode, som bruges til at stimulere krop og sind. Cleopatra var en meget stor tilhænger af æteriske olier og anvendte dem ofte til parfumer. De gamle grækere og romere brugte også de æteriske olier til medicinske behandlinger.

 

Hvordan kan man bruge aromaterapi? 

Brugen af de rigtige æteriske olier i aromaterapien forener det fysiologiske, det psykologiske og det spirituelle, og mange mener, at æteriske olier kan øge velværen, lindre stress og skabe balance mellem krop og sind alt efter hvilke dufte, man bruger. Læs mere her.

Kroppens Helse har nu skabt 4 æteriske olier som er en hjælp til kroppens naturlige helse. Olierne er blandet op med bæreolie, så aroma og effekt fra olierne, er "låst" og dermed ikke fordamper.

De leveres i 2 ml små brune flasker, så heller ikke lyset påvirker de æteriske olier.

 

Æterisk olie med Lavendel - Olien virker afslappende og beroligende på det centrale nervesystem og er derfor ofte en anvendt ingrediens indenfor aromaterapi. Lavendel er traditionelt blevet anvendt længe da det har vist sig at kunne hjælpe til med at lette spændinger, rastløshed, søvnbesvær, fordøjelsesbesvær, kramper og dårlig blodcirkulation.

 

Æterisk olie med Citron - Æterisk citronolie er en vidunderlig olie, der renser huden, giver energi og renser giftstoffer fra kroppen. Æterisk citronolie er den mest effektive anti-mikrobielle blandt alle æteriske olier. Citronolie giver fornyet energi, frigør frustration og vrede og letter tungt sind.

 

Æterisk olie med Pebermynte - Pebermynte indeholder mentol, som kendes for sin friske, krydrede duft . Dens duft er mere sød og delikat end eksempelvis spearmint, hvis duft er mere skarp og intens. Pebermønte er opfriskende og stimulerende. Effektiv lindring til myggestik og kløe efter brændenælder. Og pebermynte er fortrindelig til at forebygge sure tær. 

OBS - Kan forårsage hudirritation.

 

Æterisk olie med Eucalyptus - æterisk olie er fantastisk til hudproblemer, forbrændinger, blister, sår, insektbid, lus og hudinfektioner, samt til at bekæmpe virkningerne af forkølelse og influenza. Eucalyptus æterisk olie kan anvendes til ømme muskler og led. Eucalyptus skærper koncentrationen, giver fornyet energi og i det hele taget giver kroppen en booster. Det kan også virke let smertestillende på neurologiske smerter.

 

ANVENDELSE:
1. Dup flasken 4 - 6 gange i den ene håndflade, gnid hænderne sammen så olien smørres ud i begge hænder for at indånde det. 
2. Luk nu hænderne på skift rundt om næseregionen og snus ind, ind i en byb vejrtrækning. Hold vejret i 3 - 4 sek inden du puster ud, for at gøre det igen, tre gange ialt, først den ene hånd, så den anden.
3. Smør resten af olien du har i håndfladerne, under hver svang på fødderne.    

4. Har du brug for at smørre det på huden, dub da olien på en finger og smør det på det' berørte område.
Nyd så effekten, der kommer snigende....

De kan alle 4 købes i Webshoppen


Kroppenshelse.dk - Bymuren 109, 2650 Hvidovre - CVR. 29659907 - E-mail: kroppenshelse@outlook.dk