Kroppens Helse

Tlf 21 64 12 42- E-mail: kroppenshelse@outlook.dk

Om Blindtegning


Om Blindtegning


En uddybende analyse og tolkning af din blindtegning

 

Hvorfor blindtegning?

Det at få analyseret sin blindtegning er mere uforpligtende og ikke helt så personligt som når man sidder overfor hinanden, ved en håndlæsning.

Når jeg læser din blindtegning kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed som giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det!

Blindtegning kan også bruges i grupper og på arbejdspladser, for at se, hvordan den indbyrdes balance er blandt medarbejderne

En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.

En blindtegning er et øjebliksbillede på – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og analysen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.


Hvordan laver man en blindtegning?

Du skal vælge en tusch, ikke for tynd og ikke for tyk.

Så taper du et stykke A4 papir fast på bordet. Når du laver din blindtegning er det VIGTIGT, at der er stilhed omkring dig, så du kan koncentrere dig om tegningen.


 


Du placerer dig foran papiret og tager tuschen i den hånd, som du skriver med. Den modsatte hånd lader du hænge langs siden, indtil du mærker tyngde i hånden. Derefter løfter du hånden op foran dig selv, i øjen højde. Så kigger du kun på denne hånd!

Tuschen sætter du ned på papiret. Her må du gerne se, hvor du placerer tuschen.

Nu skal du til at tegne hånden!

Du må KUN kigge på håndenfladen i øjen højden foran dig og IKKE mere ned på papiret. Det er derfor det hedder en blindtegning.

INGEN SNYD med at kigge ned på papiret, for så vil det ikke komme til at passe, dét jeg analyserer om din hånd og tegningen vil være ødelagt.

Nu tegner du din hånd.
Start med at tegne ved håndleddet ved tommelfingeren, derefter tommelfinger – pegefinger – langemand – ringefinger – lillefinger og slut din tegning af ved håndleddet, ved lillefingeren.

Hvis du tegner uden for papiret så forsæt endelig, men husk ikke at kigge på papiret. Heller ikke selvom du vil have kontrollen over tegningen igen. Det vil ødelægge analysen.

HUSK start ved håndledet ved tommelfingeren - din alder betyder også noget for analysen, så den noterer du venligst ned til mig.

Nogle mennesker tegner 6 eller 7 fingre, mens andre tegner 3 eller 4 fingre. Det har også en betydning.

Din blindtegning er nu færdig. Sæt nu et lille T, der hvor tommelfingeren er på for- og bagsiden af papiret. (Se billed neden under)

 


 

Du vil sikkert synes, at det ikke ligner din hånd eller at den ligner en børnetegning eller noget sært. Men fortvivl ikke. Den ser ud som den skal!

Derfor må du ikke lave en ny. Det er din underbevidsthed du har tegnet. Så den er lige som den skal være. 100% rigtig.

Tag et billed af tegningens forside og et af bagsiden som ovenfor, altså 2 billeder, med din mobil og vedhæft blindtegningerne i en mail til mig. Mail: kroppenshelse@outlook.dk

Så skriver du din alder og dit mobil nummer i mailen til mig og indbetaler 450 Kr på mobilpay 25001 eller via kortbetaling i webshop - HUSK at sætte kryds i firkanten, hent varen..., så betaler du ikke fragt.

Efter 3-4 dage sender jeg analysen af din blindtegning til dig, på mail.


Kroppenshelse.dk -  Bymuren 109, 2650 Hvidovre - CVR. 29659907 - E-mail: kroppenshelse@outlook.dk